Посетители

Today10
Yesterday15
This week98
This month436

Visitor IP : 54.160.245.121 Visitor Info : Unknown - Unknown Saturday, 16 December 2017 16:29

Who Is Online
Guests : 3 guests online Members : No members online

Основни определби

  1. Семакедонско помирување
  2. Влез на странски инвестиции од македонски
         бизнисмени ширум светот
  3. Вработување на невработените
  4. Промена на сегашната надворешна политика на Р. Македонија
         кон македонците во светот.
  5. Цврст став за неменување на уставното име на Р. Македонија