Посетители

Today3
Yesterday5
This week33
This month287

Visitor IP : 23.20.86.177 Visitor Info : Unknown - Unknown Friday, 20 October 2017 08:42

Who Is Online
Guests : 11 guests online Members : No members online

Основни определби

  1. Семакедонско помирување
  2. Влез на странски инвестиции од македонски
         бизнисмени ширум светот
  3. Вработување на невработените
  4. Промена на сегашната надворешна политика на Р. Македонија
         кон македонците во светот.
  5. Цврст став за неменување на уставното име на Р. Македонија